Sider

8. november 2012

Praksis uke - Bohus dag 4

I dag har jeg ikke hatt så mye å gjøre, så jeg har fikset litt på utstillingene rundt om i butikken og bretta noen håndklær. Jobbet fra 10.00 til 16.00 i dag også. Så det var litt mye dødtid. 







7. november 2012

Praksis uke - Bohus dag 3

I dag har jeg pakket opp enda flere paller med julepynt. Fra 10.00 til 16.00 med konstant utpakking, prising av varer og utstillinger i butikken. Var slitsomt men utrolig gøy å jobbe med. Ellers i dag har jeg gått litt rundt i butikken og blitt litt mer kjent med andre ting enn bare interiør/dekor. Fikk lære litt mer om sofaer, spisebord, stoler m.m. 









6. november 2012

Praksis uke - Bohus dag 2

I dag møtte jeg opp halv 10 for å være med i et møte om hvor mye Bohus Vikse Møbler tjente i november i 2011 og frem til nå, hvor mange prosent salget har steget osv. Når klokken ble 10 begynte jeg og noen andre å rydde på bomberommet, hvor alle andre har lagt utgåtte varer. Etter det begynte jeg å sette sammen noen juletrær, pynte dem og sette dem rundt om i butikken.
Litt senere begynte vi å pakke opp julevarene som har kommet inn for sesongen, og satte pris på alt, og plasserte dem i butikken.
Klokken 16.00 gikk jeg hjem etter en lang dag med julestemning.

Fikk heller ikke tid til å ta bilder i dag, men skal prøve i morgen!

5. november 2012

Praksis uke - Bohus dag 1

Mandag morgen klokken 10.00 møtte jeg opp på Bohus for å ha praksis i én uke. Først ble jeg vist litt rundt i butikken for å bli litt mer kjent. Etter en stund begynte jeg å pakke ut nye varer som hadde kommet inn, bare julevarer. Etter jeg hadde pakket ut alt, satt pris på de forskjellige tingene og satt de på plass der du skulle, så var det i gang med å sette opp julelys, henge julestjerner i vinduene og sette sammen mer juleting.
Hele den første dagen gikk altså ut på å pakke opp varer og sette på plass. Og når klokken ble 16.00 var det på tide å gå hjemover. :)) 

Hadde ikke tid til å ta bilder når jeg var der, så legger inn litt bilder fra nettet av noen av julevarene. 

Vinkaraffel 299,- / Helga lysestake tre 599,- / Gyngehest 149,- / Slow Mangotre lysestake 99.90,-
www.bohus.no