Sider

15. mars 2013

IKEA - bo smått.


Har har de valgt lyse farger i rommet, og en knall rød sofa for å få rommet litt mer spennende. De har klart å plassere alt som er nyttig på en hybel på en nokså liten plass, og det ser bra ut. God plass til bøker o.l. bak sofaen, i klokken og over tven. De har også fått inn et lite spisebord.  

Her har de valgt litt tyngre farger, som sennepsgult og sort. Her er det også god plass til bøker, filmer m.m. De har også fått inn en sovesofa og en godstol ved bokhyllen. 

Her har de valgt litt svake men varme farger. Den beige veggen gjør at rommet blir litt rolig, men samtidig ganske stramt med de sorte møblene i rommet. 


Her har de klart å få god plass til bøker o.l. både ved siden av tvbenken, og i hyllene oppforbi og nedforbi. Det er lyse og mørke farger i rommet, noe som gjør det mer spennende å se på. 


Her har de plassert både stue og spisestue i ett. Sofaen brukes som en slags romdeler for rommene, og det gjør det mer ryddig og fint. Her er det også nokså lyse farger, men kanskje litt for mye mønster? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar